MAOZ FALAFEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 203 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Maoz Falafel. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 16:05 De falafel smaakte prima, en de bezorging was op tijd!
3 feb 2023 om 12:08 Het was erg lekker! Het broodje falafel met hummus was wel veel hummus. Maar dat maakte het geheel wel smeuïg. De patat was ook erg goed!!
1 feb 2023 om 20:59 Heerlijk! Lekker vers
22 jan 2023 om 20:02 Eten was niet warm. Normaal zit er sla in het broodje, waren ze zeker vergeten. Ik bestel regelmatig bij Maoz, altijd tevreden. Maar deze keer was het matig. Jammer.
14 jan 2023 om 20:33 Het was de verkeerde bestelling en de bezorger wist niet wat ze moest doen. Heeft minstens 10 minuten geduurd, waarna ze weg ging met medeling dat klantenservice contact op zou nemen.... moest ik daarna ander eten gaan regelen nog!
6 jan 2023 om 21:18 Snelle bestelling. Het was wel een beetje koud en de mayonaise miste.
2 jan 2023 om 9:54 Sehr leckeres Essen, ich würde aber nicht per Lieferando bestellen sondern persönlich zusammenstellen. Wenn man nach einer Gabel beim mitnehmen fragt wird Mannsbild angemacht. Das Essen ist aber sehr gut
15 dec 2022 om 8:37 Eten was ontzettend zout en weinig bijzonder voor de prijs.
29 nov 2022 om 21:23 snelle bezorging, het eten was nog heet en heel erg lekker!
23 nov 2022 om 21:04 De sla die normaal in het broodje zit, was nu helaas vergeten.
23 nov 2022 om 14:21 Bestelling was compleet, eten was warm en het smaakte goed. Totdat ik na een paar uur last kreeg van mijn buik en moest overgeven... Mooi ziek van geweest twee dagen, dus hier bestel ik nooit meer.
16 nov 2022 om 21:00 Alles was lekker en in orde!